Pallesvøb og pallehætter

Med pallesvøb kan du hurtigt og nemt forvandle almindelige paller til din personlige reklamesøjle

Hos Colore designer vi originale og iøjnefaldende pallesvøb til alle typer virksomheder. I fællesskab med dig skaber vi et unikt design, der passer til din virksomheds-identitet, smag og behov. Vores team af dygtige grafikere og produktionsfolk står klar til at give dig er personlig service og hurtig levering.

Vil du høre mere, eller have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er pallesvøb? 

Pallesvøb er et stofbanner du kan vikle rundt om paller, når du enten skal på messe, lave udstillinger eller bare vil reklamere for din virksomhed på en nem og økonomisk måde. Pallesvøb er en utrolig simpel måde at skabe blikfang, og kan med lethed genbruges over længere tid.

Fordele ved pallesvøb med logo:

 • Øger opmærksomheden på din virksomhed
 • Økonomisk løsning der kan genbruges
 • Nemme at transportere rundt
 • Lette at påføre og tage af

Skab mere salg gennem øget synlighed

Selvom det kan virke som en lille ting når du er på messe eller skal lave udstillinger, er pallesvøb faktisk mere betydningsfulde end man lige tror. Er din virksomhed solidt placeret i dine kunders bevidsthed, er chancen for et salg større. Det kan derfor sagtens betale sig at investere i f.eks. POS materialer, da det er en oplagt mulighed for at øge opmærksomheden mod din virksomhed fremfor dine konkurrenters.  Foruden pallesvøb kan vi også være behjælpelige med bl.a. gulvdisplays, borddisplay og ellipser.

Hurtig levering og høj kvalitet

Hos Colore har vi investeret i vores egne produktionsmaskiner. Det betyder, at vi kan levere med med kort varsel, skulle du i sidste øjeblik mangle et pallesvøb til en kommende messe mm. Derudover kan vi kontrollere kvaliteten af vores materialer, så det du får leveret altid er af den højeste kvalitet.

Giv os et kald i dag og få et uforpligtende tilbud på pallesvøb

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vores POS-produkter

  Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

  Colore - din garanti for
  godt grafisk arbejde

  Colore har som virksomhed mere end 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

  De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

  Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

  Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

  Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har både standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse det til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.