Event/messe

fuldt udbytte ud af dit næste event, eller skil dig ud på messen med en kreativ og knivskarp messestand fra Colore.

Det er ressourcekrævende at tage på messe eller afholde events. Derfor er det helt essentielt, at du får det optimale ud af din markedsføring.

Det er lige netop dét, Colore er sat i verden for at sikre. Vi har knap 20 års erfaring med skræddersyede POS-løsninger, display- og udstillingssystemer, grafisk produktion og grafisk design – og du er derfor altid sikret match mellem idé og produkt.

Vi hjælper dig med at definere formålet med din markedsføring og designer og fremstiller en løsning, der understøtter formålet.

Læs mere om vores løsninger, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på en POS-løsning eller messestand til lige netop din virksomhed.

Alt i markedsføring
til messer og events

 • event udstillingsvæg med reklame og tre reklamepodier

  Udstillingsvægge

  Skab blikfang på messen eller under kampagnen med udstillings- og messevægge. Vi laver messevægge med afsæt i dine ønsker til mål, design og funktion.

 • tre event rollups med reklame og et reklamepodie

  Roll-ups

  Roll-ups er det perfekte bannersystem til messen. De er opsigtsvækkende og fleksible at transportere, og de gør det nemt at udskifte til nye bannere og budskaber.

 • tre event rollups med reklame og et reklamepodie

  Beachflag

  Med beachflag kan du skabe opmærksomhed omkring dit budskab, produkt eller brand på både messer, festivaler og andre udendørs arrangementer.

 • et event display i en papkonstruktion af et dukkehus inde i en makeup afdeling af en butik

  Displays

  Colore laver alle tænkelige display-løsninger – for eksempel iøjnefaldende papkonstruktioner, der skaber opmærksomhed.

 • et event floorgraphic reklame på gulvet foran en rulletrappe

  Floorgraphics

  Gulvet er ikke kun en fysisk overflade – men også en ofte overset platform til eksponering eller vejledning. Colore lever slidstærke floorgraphics i alle tænkelige designs.

 • en event disk med reklamer og tre rollups i baggrunden

  Diske

  Din disk er stedet, hvor dine handler kommer i mål – og den skal derfor efterlade kunden med et godt indtryk. Colore skaber unikke diske efter ønske og behov.

 • event podier med reklamer til en butiksmesse

  Podier

  Sæt fokus på dine produkter med opsigtsvækkende podier i unikke designs. Vi fremstiller podier i alle former og størrelser – til messen eller som en del af butiksindretningen.

 • event sponsorskilt på en cykels baghjul

  Sponsorskilte

  Brand din forretning, og vis dit engagement i foreningslivet med et sponsorskilt. Colore skræddersyr skarpe sponsorskilte, der opfylder alle krav til mål og materialer.

  Colore hjælper dig med at blive synlig i mængden – uanset branche og behov.

  Instore-løsninger til alle behov inspirér og indfang dine kunder

  Colore er din guide til synlighed i mængden. Med et dedikeret hold af specialister inden for grafisk design, idéudvikling og produktion kan vi tilbyde dig en gennemført løsning inden for fysisk markedsføring – lige fra idéfase til endeligt produkt.

  Hver dag leverer vi kundespecifikke løsninger til en bred vifte af brancher og behov – og det har vi gjort i snart 20 år. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig og din virksomhed med at få eksponering og gøre jeres budskab klart, konkret og kreativt.

  Sidst men ikke mindst hjælper vi dig med montage og opstilling – uanset hvor i landet, du befinder dig. Som kunde hos Colore får du kort fortalt landsdækkende kvalitet med fokus på kommunikation og klarhed i budskabet.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Derfor skal du vælge Colore:

  • Rådgivning og sparring i idéfasen
  • Grafisk design i høj kvalitet
  • Dansk produktion og hurtig levering
  • Landsdækkende montage efter behov
  • Kvalitet og klar kommunikation

  Skal vi samarbejde om en opsigtsvækkende messestand eller POS-løsning til din virksomhed? Kontakt os på 33 55 00 33, og få et uforpligtende tilbud.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.