• Roll up bannere står på en messe og skaber synlighed.

Roll up banner

Roll up banner i høj kvalitet sikrer opmærksomheden på messen, til konferencen eller i butikken

Hos Colore laver vi unikke og originale roll up bannere til alle brancher og behov. Vores designere er klar til at lave kreative designs, der giver dit produkt, dit brand eller din virksomhed opmærksomhed fra potentielle kunder – hvad end det er i butik, på messer eller noget helt tredje.

Vil du have en uforpligtende snak, er du mere end velkommen til at give os et kald på telefon 33 55 00 33 eller efterlade en besked i kontaktformularen.

Som kunde hos Colore er du altid sikret:

 • Personlig kontakt
 • Rådgivning om valg af løsning og materialer
 • Skræddersyede løsninger
 • POS-produkter af høj kvalitet
 • Skarpe prints og designs
 • Hurtig levering

Vores POS-produkter

  Hvad er et
  roll up banner?

  Et roll up banner er fleksibelt banner-system, som er nemt at håndtere og transportere. Du kan nemt sætte banneret op og tage det ned, og banneret er derfor ideelt til visuel markedsføring af dit budskab, når du i marken eller på farten.

  Her vil forbipasserende – og dermed potentielle kunder – lynhurtigt kunne afkode dit budskab og vurdere, om det har relevans for dem. På den måde er banneret en simpel men effektiv call to action.

  Af samme grund bliver roll up bannere brugt som en markedsføringsstrategi på messer, til konferencer – alle steder, hvor der er brug for eksponering. Banneret kan designes lige præcist efter dit budskab og behov – uanset kontekst og kommunikationshensigt.

  Du kan for eksempel bruge roll ups til:

  • Butikker
  • Events
  • Messer
  • Konferencer
  • Produktlanceringer
  • Receptioner og forområder

  Kort sagt: Alle steder og kontekster, hvor du vil kommunikere effektivt og enkelt til dine målgruppe.

  Roll banner skaber synlighed for dit brand.

  Hvordan kan et roll up
  banner øge dit salg?

  Det er alment kendt, at en stor del af markedsføring sker i kunders underbevidsthed. Derfor er det også ekstremt vigtigt at gøre opmærksom på dig selv, når du er ude blandt potentielle kunder.

  Med iøjnefaldende og originale roll ups, kan du sikre, at opmærksomheden går til dig – og ikke dine konkurrenter. På den måde kan banneret være med til at cementere dit brand eller produkt i underbevidstheden på dine kunder – og dermed være med til at til at øge dit salg.

  Hvorfor er et roll up banner
  enkel og effektiv eksponering?

  Selvom online markedsføring har overtaget en del af den fysiske, er der stadig tidspunkter, hvor det er nødvendigt at markedsføre sig fysisk – for eksempel til messer og konferencer.

  Med et roll up banner får du en effektiv, hurtig og nem måde at markedsføre dit produkt, din virksomhed eller dig selv. Uanset hvor du befinder dig, kan du på under 30 sekunder sætte det op og få eksponering over for potentielle kunder.

  Fordele ved et roll up:

  • Lynhurtig eksponering.
  • Nemt at transportere rundt.
  • Kan genbruges i mange år.
  • Kan hurtigt pakkes op og ned.
  • Kan tilpasses det enkelte budskab og design.
  • Skaber hurtigt blikfang.

  Hvordan skal et
  roll up-design se ud?

  Konteksten er alfa og omega, når du overveje design af dit roll up-banner – både den fysiske og kommunikationsmæssige kontekst. Derfor kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvor banneret skal bruges – og ikke mindst i hvilken sammenhæng.

  Skal det for eksempel være en velkomst til kunder og gæster i din reception eller butik? Eller skal det fungere som blikfang og visuel eksponering til en messe eller konference? Skal banneret stå i en reception eller ved indgangen til en butik, vil det for eksempel give mening at lægge vægt på det grafiske udtryk og skrue ned for det skriftlige.

  Skal du derimod ud i marken, vil det omvendt kunne give mere mening med mere fængende eller beskrivende tekst, som selvfølgelig også understøttes af opsigtsvækkende og visuelt appellerende grafik. Her vil balancen mellem billede og tekst være med til at skabe et dynamisk og roligt udtryk, der er nemt at forstå.

  Uanset kontekst og kommunikationssituation er det altid alfa og omega, at dit budskab er nemt at afkode. Hos Colore bliver du mødt af erfarne grafikere og specialister inden for visuel kommunikation og grafiske løsninger, og du derfor sikret, at dit banner får den ønskede effekt.

  Sådan får du designet et
  unikt roll up banner

  Colore kan forevige dit design på et flot roll up banner, ligesom vores grafikere også kan omsætte dit budskab til et visuelt fængende design. Du kan altså komme til os, uanset om du har et færdigt design klar til printer, eller du bare har fået en spæd idé til et budskab, du vil gøre synligt i mængden.

  Som grafisk produktionshus med to årtiers brancheerfaring har vi gennem årene leveret både POS-materialer, outdoor-dekorationer og meget mere til både store og små virksomheder – der er efterhånden ikke den opgave, vi ikke har prøvet. Vi levere alt i print og tryk!

  Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at projicere din visuelle identitet op på et flot og fængende roll up banner.

  Colore er et grafisk produktionshus, der laver alt i print og tryk. Vi har de seneste to årtier leveret både POS materialer, outdoor dekorationer og meget mere til både store og små virksomheder.

  Vi ved derfor også, hvad det vil sige at producere kvalitetsmaterialer. Uanset om du derfor har bestilt roll up bannere, ellipser, beachflag eller noget helt tredje, er du garanteret materialer i allerhøjeste topkvalitet.

  Få skræddersyet dit
  roll up banner
  hos Colore

  Skal vi hjælpe dig med at cementere dine budskaber i bevidstheden på dine kunder? Så kontakt Colore i dag.

  Bare rolig – du skal aldrig vente lang tid på at modtage dine bestillinger. Vi producerer alt selv i trykkeri og kan derfor producere med kort varsel – der er ingen overflødige mellemled hos Colore. Har du derfor besluttet dig blot nogle få dage inden, at du vil deltage i en messe, kan vi uden problemer levere inden den ønskede deadline.

  Du behøver blot at sende os en besked i vores kontaktformular eller ringe til os på telefon 33 55 00 33 . Vi ser frem til at gøre dit budskab synligt i mængden og placere og cementere din virksomhed i dine kunders underbevidsthed.

  Roll up banner: Nem håndtering
  og lang holdbarhed

  Roll up bannere er designet til at være lette, bærbare og nemme at samle, hvilket gør dem til en ideel løsning for virksomheder på farten. Ved at følge de rette retningslinjer for opbevaring og transport, kan du beskytte dit banner mod skader og sikre, at det ser professionelt ud i mange år fremover.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.