• Gulvreklame i storcenter

Gulvreklame

Udnyt store gulvarealer med gulvreklame i form af kreative gulvfolier og gulvmåtter til brug i både butikker og på messer.

Med gulvreklame i din butik eller ved din messestand, kan du effektivt skabe blikfang omkring din virksomhed eller produkt på en økonomisk måde. Gulvreklamer kan hurtig påsættes og tages af, så du kan reklamere for nøjagtig dét, du ønsker potentielle kunder, skal eksponeres for. 

Colore er et trykkeri med over 18 års erfaring med producering af skridsikre gulvreklamer til alle brancher. Vores team af passionerede grafikere og produktionsfolk står klar til at lave skræddersyede løsninger, der matcher din virksomheds visuelle identitet.

Hvordan fungerer gulvreklamer?

Gulvreklamer – eller gulvfolie – er printet folie, med en skridsikker laminat, der kan klæbes på de fleste gulve. De er utrolig effektive til både at reklamere for virksomheder, produkter og budskaber, da de adskiller sig fra andre mere almindelige former for reklamer, såsom roll up banner og skilte. Det skridsikre laminat sørger for, at de er sikre at betræde. 

Derfor er gulvreklamer effektive:

 • Hurtig montering og afmontering 
 • Utallige kreative muligheder 
 • Adskiller sig fra andre former for reklamer
 • God mulighed for at udnytte store tomme gulvarealer

Løb med opmærksomheden på messer, pop ups eller butikker

På store messer er det nemt at blive usynlig i mængden. Derfor er det vigtigt at skille sig ud, så det netop er din stand, der tiltrækker de deltagende på messen. Med skridsikre gulvreklamer og gulvfolier, får du en unik mulighed for at øge opmærksomheden blandt potentielle kunder. De mange kreative muligheder gør, at du kan adskille dig fra dine konkurrenter, og gøre et indtryk i de besøgendes hukommelse.

Uanset om målet er at vise vej mod din stand, fremme et budskab eller afgrænse din messestand eller popup, kan vi i fællesskab lave kreative og originale ideer, der matcher dit brands visuelle identitet.

Udnyt gulvmåtter med blikfang
Har du gulvmåtter i din butik, er det en oplagt mulighed at få printet og trykt dit logo eller budskab. På den måde kan du fra kundens første skridt i din forretning, danne rammerne for dit univers.

Kreativitet og det stilistiske udtryk i fokus med gulvreklamer fra Colore

Hos Colore arbejder vi hver dag på at udforme nye kreative designs, der giver vores kunder originale gulvreklamer, der skiller dem visuelt ud. Vi producerer selv alle materialer, hvilket betyder, at vores leveringstid er hurtig og samtidig høj kvalitet.

Det er du garanteret hos Colore:

…desuden er alle vores gulvprodukter godkendte og skridsikre, så sikkerheden altid er i top.

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 55 00 33 eller sende en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vores POS-produkter

  Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.