Digital print

Hos Colore tilbyder vi en bred vifte af digital print tjenester af høj kvalitet i København. Vi har over 20 års erfaring indenfor inden for print og tryk, og vores erfarne team af grafikere har de nødvendige færdigheder og værktøjer til at levere kvalitetsprint til både store og små virksomheder. Vores udvalg af digital print inkluderer alt fra storformatprint til brochureholdere. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, derfor står vi til rådighed under hele processen. Vi hjælper med alt fra idefasen til det afsluttende produkt. Står du og mangler hjælp til en større kampagne tilbyder vi både sparring til ideer om visuel identitet, grafisk produktion og montering og nedtagning af kampagner. Du kan altså trygt overlade alle dine grafiske opgaver til os, og i stedet bruge energi på at drive din virksomhed.

Se vores brede udvalg af
digital print i København

Vi tilbyder et stort udvalg af digital print-løsninger til både private og erhvervskunder  København og omegn, herunder gadeskilte, byggeplads skilte, bilreklamer og meget mere. Uanset om du har brug for print til en enkeltstående begivenhed eller en større kampagne, kan vi hjælpe dig med projektet.

Vores digital print teknologi giver os mulighed for at levere print i høj kvalitet og skarpe, levende farver. Vi specialiserer os i storformat print, der er ideelt til at fremhæve dit brand på en markedsplads eller til en messe.

En cykel med en af Colores bilreklamer

Beachflag i alle størrelser

Står du og din virksomhed og skal deltage i en messe eller et andet stort arrangement? Beachflags er perfekte til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed eller begivenhed. Vores beachflags fås i forskellige størrelser og kan trykkes med dit eget design eller logo. Beachflags er både en lynhurtig, effektiv og billig måde at markedsføre dit brand på. 

Vi tilbyder professionel rådgivning og hjælp til at designe dine beachflags, så de passer perfekt til dit brand og dine mål. Vores grafikere har mange års erfaring med at skabe effektive og visuelt attraktive designs, der får opmærksomhed og skaber positive associationer til din virksomhed.

Beachflag er både stærke og holdbare, og de kan nemt transporteres og opsættes, så du kan tage dem med til messer, festivaler, events eller andre steder, hvor du ønsker at skabe synlighed omkring dit brand. Vores beachflag er fremstillet i højkvalitets brandhæmmende materialer, der kan tåle både vejr og vind, så du kan være sikker på, at dit flag vil se flot ud i mange år.

En cykel med en af Colores bilreklamer

Køreklar bilreklame

Med digital print bilreklamer får du en unik mulighed for at promovere din virksomhed, når du kører rundt i byen. Bilreklamer er en effektiv måde at nå ud til et større publikum, da de fleste mennesker ser sig om i trafikken. Bilreklamer er også en billig måde at markedsføre sig på, da de har en lang levetid og kan bruges igen og igen.

En cykel med en af Colores bilreklamer

Fordele ved gadeskilte

Gadeskilte er en effektiv måde at skabe synlighed for din virksomhed på. Med et gadeskilt fra Colore kan du nemt og hurtigt fange opmærksomheden hos nye potentielle kunder, når de går forbi. Vi producerer alt lige fra banebrydende designs til klassiske skilte, hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

Der er mange fordele ved at benytte gadeskilte som din forretnings visuelle tilstedeværelse på gaden. Gadeskilte er nemme at sætte op og kan tilpasses i forskellige størrelser og design, så de passer til dine behov. De er yderst holdbare og kan modstå vejret, så du kan bruge dem udenfor i længere tid. Gadeskilte kræver ingen vedligeholdelse og er derfor en god investering. Med et gadeskilt skaber du øget synlighed - og dermed større chance for øget omsætning. 

Gadeskilte har også andre funktioner end markedsføring. De kan også bruges i en informerende henseende. Skal du vise vej til et foredrag eller andet arrangement, kan gadeskiltene være en god løsning. 

Hos Colore tilbyder vi kvalitets gadeskilte til fornuftige priser. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed med digital print.

Colore – din garanti for skræddersyet digital print

Vil du have professionel hjælp til design, produktion og montage af storformat print? Så kontakt os på 33 55 00 33 eller i kontaktformularen.

Vil du høre mere om dine muligheder for storformat print i København eller andre områder, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
på din næste opgave

Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.