Montage / efterbehandling

landsdækkende montering af dine POS-materialer samt kvalitetsbevidst efterbehandling af tryksager hos Colore.

Colore er et grafisk produktionshus, som fremstiller og leverer alt inden for POS-materialer og print- og trykløsninger. Vi er dog meget mere end blot en produktionsvirksomhed.

Vi hjælper dig for eksempel også med at give dine produkter den sidste prik over i’et, når du bestiller tryksager eller POS-materialer hos os – hvad end du ønsker efterbehandling af et mindre parti af flyers, eller du har brug for montage af POS-materialer til en landsdækkende kampagne.

Vi følger kort fortalt din fysiske markedsføring helt til dørs.

Skal vi producere, levere og montere/efterbehandle dine reklamematerialer? Så kontakt os allerede i dag, og lad os en sammensætte en løsning til din virksomhed.

Montage og efterbehandling til alle behov

 • en mand på en stige monterer et reklamebanner i en dagligvarebutik

  Montage af skilte

  Bliv synlig i mængden med et skilt, der matcher din forretning. Colore producerer og monterer alt fra udhængsskilte til bannere og byggepladsskilte.

 • to personer på stiger monterer reklame folie på en væg

  Montage af folie

  Få dekoreret vinduer, gulve, vægge eller facader med flotte foliedekorationer – for eksempel som reklame, kampagnemateriale eller wayfinding.

 • en maskine printer et reklameskilt

  Efterbehandling

  Giv dine tryksager et flot finish – for eksempel med kachering, lak, sleeking, udstansning, præg, digifold, firkantet ryg, falsning, hæftet, limindbinding, spiralryg, huller eller perforering.

 • et computertastatur med en blå tips og tricks knap

  Rådgivning

  Vi lytter og hjælper dig med at få opfyldt dine ønsker til det visuelle udtryk – om det er kachering af en mappe eller montage af en messestand.

  Colore er et grafisk produktionshus med næsten 20 års erfaring.

  Vi er med dig i hele processen
  fra idé til sidste finish

  Colore har næsten 20 års erfaring med at udvikle, designe, producere og montere reklamematerialer.

  Som kunde hos os møder du et trofast team af idémagere, grafikere, produktionsfolk og montører samt en række dygtige underleverandører. Tilsammen arbejder vi målrettet for at hjælpe vores kunder med at realisere deres mål for deres markedsføring.

  Det gælder også dig og din virksomhed. Størrelsen på din virksomhed og opgavens omfang gør ikke det store. Vi har nemlig altid kundekommunikationen som vores afsæt og kvaliteten som vores mål.

  Derfor er vi selvfølgelig også med dig i hele processen – lige fra den første, spæde idé til det endelige finish.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Dét kan vi hjælpe med:

  Skal vi hjælpe med efterbehandling eller montage af en af ovenstående løsninger? Kontakt os på 33 55 00 33, og lad os samarbejde.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.