Brochureholder

Skab interesse om din virksomheds produkter. Med en brochureholder præsenterer du dit materiale på en appetitlig og indbydende måde.

Få en holder til dine:

 • Brochurer
 • Magasiner
 • Flyers

Og skab interesse om virksomhedens produkter blandt kunder og messedeltagere.

Vil du høre mere, eller have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Få dit materiale til at tage sig godt ud

brochureholder med trykMåske tænker du, det kan virke overflødigt med holdere til dit materiale, men alt tyder på, at vi er mere tilbøjelige til at tage en folder med os, når omgivelserne lægger mere op til det. 

Den rette brochureholder indbyder nemlig kunden til at kigge nærmere på materialet, når det får et lille løft og en bedre vinkel. 

Mange virksomheder bruger meget tid og ressourcer på at producere deres materiale - indholdet skal udvikles, det skal sættes op, og det skal på print. Den tid kan mere eller mindre være spildt, hvis materialet ikke bliver præsenteret på en ordentlig måde. En brochureholder sælger med andre ord dit materiale 

Du kan få brochureholder til gulv, væg og bord.

Du kan få gavn af den mange steder: 

 • Butik 
 • Messe
 • Kontoret 
 • Receptionen

Minimal investering i et gennemført look

Vores brochureholder får du naturligvis til en fornuftig pris, så økonomien ikke behøver at være en hindring for, om du kan udstille og præsentere dine brochurer, som du ønsker i din butik eller virksomhed.

Selv en brochureholder kan vi gøre interessant

Brochureholdere til trykVil du gerne have logo på holderen for et fuldendt look? Vil du gerne være fri for den klassiske transparente eller sorte magasinholder? 

Mulighederne er nemlig mange hos Colore. Vi har produktionsmidlerne, og derfor behøver der ikke at være langt fra tanke til handling.  

Vi kan efterleve de fleste ideer. Vi kan også give dig gode ideer til, hvordan du gør dit brand mere synligt på messen, eller der hvor du forsøger at komme i kontakt med dine kunder.

Interesseret i brochureholdere?

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Når vi kender dine behov kan vi også endnu bedre vejlede dig og fortælle om, hvilke produkter du skal gå efter.  

Vi vil hellere end gerne høre fra dig og fortælle dig mere om mulighederne hos Colore. Fang os på 33 55 00 33 eller via kontaktformularen, som du finder her. Vi laver gerne et tilbud til dig - og det er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.  

Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

Colore - din garanti for
godt grafisk arbejde

Colore har som virksomhed mere end 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har både standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse det til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

Få et uforpligtende tilbud
på din næste opgave

Når du vælger Colore, får du:

 • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
 • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
 • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
 • Et showroom med produktinspiration.
 • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.