Instore og butiksskilte

Vær synlig i bybilledet, og skab opmærksomhed omkring dit brand samt produkter, kampagner og events med Colores løsninger inden for butiksskilte og instore-dekoration.

Instore-dekorationer og butiksskilte er en genial måde at give din forretning en personlig og særpræget indretning. Et genkendeligt brand er altafgørende for at skabe et mindeværdigt udtryk hos dine kunder. Det kan du nemt opnå med flotte og iøjnefaldende butiksskilte fra Colore.

Som kunde hos Colore modtager du altid skræddersyede løsninger, der matcher din forretningsidentitet – og som ikke mindst rammer dine kunder det rigtige sted i kunderejsen.

Vi laver alt fra bannere og butiksskilte til roll-ups, foliedekorationer og et bredt udvalg af andre udstillingssystemer. Vi leverer med andre ord lige netop den løsning, der cementerer dit brand eller din kampagne i dine kunders bevidsthed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på instore-dekoration, eller scroll ned, og læs mere om vores løsninger.

Vores Instore-løsninger

 • butiksfacade med store gule udsalgs foliedekoration

  Foliedekoration

  Foliedekorationer skaber udtryk, der gør indtryk – på dine butiksruder, på dine facader eller i butikken. Perfekt til branding eller som wayfinding-løsning.

 • butiksvindue med vinduesudstilling

  Vinduesudstilling

  Udnyt dine butiksvinduer med en unik og attraktiv vinduesudstilling, der udstiller dine produkter og inspirerer dine kunder.

 • 4 stk diske og podier

  Diske og podier

  Før kunderejsen sikkert i mål med en specialfremstillet dekorativ disk, eller skab blikfang med et prægtigt podie, der matcher din visuelle identitet.

 • indgang ved shoppingcenter med stort udsalgs butiksskilt

  Butiksskilte

  Sæt fokus på din butik samt kampagner og tilbud med iøjnefaldende butiksskilte, som bliver set af dine potentielle kunder.

 • pop up-shop med podier i en make up afdeling i et shoppingcenter

  Pop up-shops

  Sæt ekstra fokus på sæsonvarer, afprøv nye forretningskoncepter, og gør din målgruppe bevidst om dit brand med en pop up-shop.

 • en stur med en sofa og et stort hjerteformet wallsticker på bagvæggen

  Wallstickers

  Giv din branding et boost med wallstickers – en enkel men effektiv måde at promovere dit sortiment eller din næste kampagne.

 • et gulv i en butik med en instore gulvreklame

  Gulvreklamer

  Guide dine kunder på rette spor, eller reklamér for dine produkter med flotte og visuelt fængende gulvreklamer: Fungerer på alle gulvtyper.

 • et gang areal i et shoppingcenter med instore udsalgs loftskilte

  Loftskilte

  Udnyt alle kvadratmetre i dine butikslokaler med loftskilte – for eksempel som dekoration, wayshowing eller kampagnemateriale.

 • en hylde med vare på og en instore hyldesviper reklame

  Hyldesvirpere

  Skab blikfang med hyldesvirpere i skarp kvalitet, og gør dine priser og produkter overskuelige for dine kunder..

 • en hylde væg i en butik med en instore hyldeforkanter reklame kant

  Hyldeforkanter

  Hyldeforkanter guider dine kunder til priser og varer – selv når varerne står tæt og kan være svære at få overblik over.

 • 4 stk instore lyskasser til banner reklamer udenfor en butiksindgang

  Lyskasser

  Få en flot fremvisning af dine produkter med specialdesignede lyskasser, som matcher belysning og indretning i din butik.

 • en bunke udprintede instore reklame plakater

  Plakater

  Udtryk din virksomheds grafiske identitet med plakater og andre former for print/tryksager i høj kvalitet.

 • et rum med to instore rollups med reklamer på

  RollUps

  Gør dine produkter og dit brand bemærket med robuste rollups. Perfekt til butikken såvel som messen og konferencen.

 • en hvid rulle med instore banner reklame

  Bannere

  Få trykt unikke bannere med dit logo eller slogan – det er en både billig og effektiv måde at profilere din virksomhed på.

 • en væg med hvid og sort instore tapet med reklametekst

  Tapet

  Skab stemning og skil dig ud med et specialprintet tapet, der matcher dit lokale. Optimalt til både butikker, restauranter, hoteller og kontorer.

  Bliv set af din målgruppe med inspirerende instore-dekorationer, der matcher din virksomheds visuelle identitet.

  Butikskilte til alle behov inspirér og indfang dine kunder

  Hos Colore er drømme ikke langt fra virkeligheden – vi laver butiksskilte- og dekorationer til alle formål, og vi kan med garanti gøre din vision til virkelighed.

  Butiksskilte og andre former for instore-dekoration er en nem måde at præsentere dit budskab på. Derfor tilbyder vi alt fra gulvreklamer og gadeskilte til roll-ups, foliedekorationer, borddisplay og et bredt udvalg af andre udstillingssystemer.

  Du kan derudover vælge mellem forskellige størrelser, farver og funktioner, alt efter dine ønsker og behov. Med andre ord leverer vi lige netop den løsning, der cementerer dit brand- eller kampagne i dine kunders bevidsthed.

  Colore leverer tænkelige løsninger inden for butiksskilte

  Bring din butiks visuelle identitet til livs med veldesignede skilte til butik


  Hos Colore bliver du mødt af et dedikeret hold af kreative kræfter bestående af projektledere, grafikere, produktionsfolk og montører med hver deres kompetencer. Kombinationen af faggrupper skaber synergi og sikrer, at du altid får omsat din virksomheds identitet og budskaber til kreative og konkrete løsninger.

  Vi sætter særligt tre ting i fokus, når vi hjælper dig med at designe personlige butiksskilte og andre instore-dekorationer:

  • Designet skal afspejle jeres kerneværdier
  • Designet skal være tydeligt på lang afstand
  • Farver og former

  Det er vigtigt at forretnings formål er velformidlet på de skilte, som skal lede forbipasserende ind i din forretning. Skilte og bannere skal hjælpe kunder med at finde butikken og gøre det nemmere for nye kunder at opdage den. Derfor har tekst, farve og form stor betydning for designet.

  Vi rådgiver dig gerne grundigt i designfasen for at sikre en instore-løsning, som passer til netop dine behov samt målgruppe, ligesom vi udfører kvalitetskontrol i produktionsfasen.

  Bring din butiks visuelle identitet til livs med veldesignede butiksskilte

  Butiksskilte og instore-dekorationer er meget mere end blot udsmykning

   

  Butiksskilte og instore-materiale har et større formål end blot at være til pynt. Det er vigtige produkter til at skabe opmærksomhed omkring din butik eller produkt og ikke mindst til at skabe kendskab og købsbehov hos kunderne.

  Med knap 20 års erfaring indenfor branchen kan vi udtænke og udføre stort set alle tænkelige former for butiksdekoration – løsninger, som både inspirerer og fænger potentielle kunder.

  Da vi har lokal produktion på adressen i Albertslund, tilbyder vi også hurtig levering. Vi har kort sagt altid fokus på design, funktion, kvalitet og rettidig levering, når vi udformer instore-dekorationer eller grafisk produktion til din butik.

   

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Dét er du sikret som kunde hos Colore:

  • Rådgivning om valg af optimalt printmedie
  • Hjælp til hele processen – fra design til levering
  • Lokal produktion – hurtig levering
  • Kvalitetskontrolleret produktion
  • Mulighed for montage og efterbehandling

  Kontakt os på 33 55 00 33, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.