• lovpligtige byggepladsskilte

Byggepladsskilte

Hos Colore laver vi lovpligtige byggepladsskilte i kreative designs og høj kvalitet

Hos Colore kan vi hjælpe dig med at overholde krav om byggepladsskilte på en flot og overskuelig måde. Vi er specialister i grafisk design og er simpelthen et decideret grafisk produktionshus. Det vil her sige, at vi kender det bedste og mest holdbare grafiske design til den byggeplads, hvor du skal bruge et byggepladsskilt. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan styrke din virksomheds image. Vi sidder klar på telefonerne og tasterne – ring på 33 55 00 33, eller skriv til os i kontaktformularen.

Med kreative byggepladsskilte cementerer du din virksomheds brand, der hvor du bygger.

Lovpligtige byggepladsskilte

Som byggefirma, -selskab eller -virksomhed ved du nok, at der er krav om byggepladsskilte på din byggeplads. Reglerne om synlig visning af byggeriets entreprenører, håndværkere, tømrere etc. er lavet for at komme sort arbejde til livs – hvilket vi gerne vil hjælpe til med også.

Kravene er som følger:

  • Gælder byggepladser på privat grund for entreprise på over 50.000 kr. inkl. moms
  • Virksomhedens navn og CVR skal fremgå
  • Byggepladsskilte skal placeres synligt for offentligheden
  • Virksomhederne på arbejdspladsen har ansvaret for byggepladsskilte med de rette oplysninger

Arbejder din virksomhed altså på en privat arbejdsplads med entreprise på mere end 50.000 kr. inkl. moms, er det lovpligtigt at benytte sig af et byggepladsskilt. Og det vil vi hellere end gerne hjælpe jer med!

Fordelene ved at vælge
Colores byggepladsskilte

Hos os skal du ikke tænke på noget som helst i processen med dit byggepladsskilt. Og her betyder ikke noget som helst, at din primære opgave er at lade os klare dit byggepladsskilt. Kravet til skiltet er nemlig formalia, der ikke har noget at gøre med selve arbejdet, og derfor kan det være irriterende at skulle håndtere.

Derfor skal du også kun håndtere bestillingen af skiltet hos os. Så tager vi resten derfra. Vi står for design af dit skilt; vi står for produktionen af det; distribution til og fra byggepladsen; lige såvel som opsætning og nedtagning af det, når tid er.

Hos os gør vi en dyd ud af at håndtere vores arbejde – så du kan få plads og koncentrere dig om dit arbejde i fred og ro.

Specifikationerne

I byggebranchen ved vi af erfaring, at vores byggepladsskilte skal kunne holde til vind, vejr og skiftende årstider. Derfor laver vi holdbare skilte med tryk på aluminium. De klarer nemlig alt fra regn, sne og slud til minusgrader og diverse slag fra arbejdspladsen på tværs af flere år.

Colore har
visuelle visioner

At hjælpe dig og din virksomhed på byggepladsen med byggepladsskilte er kun en lille del af vores udbud. Generelt set hjælper vi vores kunder med kampagner, storformatprint, displaysystemer og POS-materialer.

Har du derfor brug for yderligere hjælp med grafik og design til din virksomhed end opsætning af byggepladsskilte, kan vi sandsynligvis også hjælpe dig der. Vi har visuelle visioner for det meste.

Vi producerer og har erfaring med alt indenfor:

Kontakt os i dag

Har du altså det mindste behov for en grafisk løsning til din forretning, byggeplads eller andet, så kontakt os hos Colore i dag. Vi kan hjælpe din virksomhed med at skille sig visuelt ud.

Find din kontaktperson her eller giv os et kald på 33 55 00 33 – så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du kunne tænke dig hjælp til.

Få et uforpligtende tilbud
på din næste opgave

Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.