• pos gulvdisplays med reklamer

Borddisplay

Med et specialdesignet borddisplay skaber du øget fokus på salg og præsenterer samtidig dine produkter på en flot visuel måde.

Colore har 20 års erfaring med at lave skræddersyet løsninger til både store og små virksomheder. Vi kan derfor designe og skabe borddisplays, der passer til netop din virksomhed eller produkt.

Vil du høre mere er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vores POS-produkter

  Det kan et borddisplay hjælpe med

  Med et borddisplay kommer dine produkter i øjenhøjde og fanger hurtigere kundens opmærksomhed.

  Borddisplays er velegnede til mindre produkter, som ellers ville blive overset på hylder. Man placerer typisk sit borddisplay på disken ved kassen, så produkterne fanger kundernes opmærksomhed, når de skal betale.

  Ved at placere sit borddisplay på det tidspunkt, hvor kunderne allerede har deres dankort fremme, kan man være med til at skabe mersalg. Under alle omstændigheder er et borddisplay med til at skabe opmærksomhed omkring dit produkt.

  Selvom et borddisplay er en lille størrelse, kan det stadig give en stor effekt ude i butikkerne. Det er let at opstille og vejer ikke meget, så det er også let at have med på farten. Colore kan hjælpe dig med at specialdesigne dit borddisplay med billeder, logoer og anden branding, så du får det ønskede design. Vi kan også bistå med gulvdisplays, pallesvøb og ellipser.

  Fordele ved borddisplay:

  • Nemme at flytte rundt
  • Fylder ikke meget
  • Kan laves i bæredygtigt materiale
  • Skaber hurtigt synlighed
  Kreativt gulvdisplay fra Colore

  Vi brænder for at lave kreative løsninger, som passer til dig og din virksomhed

  Colore består af et tværfagligt hold, herunder grafikere, produktionsfolk og andre faggrupper, som alle har det tilfælles, at de er passionerede omkring deres arbejde. Vi ønsker at levere et unikt produkt af høj kvalitet og vægter vores kundetilfredshed særdeles højt. Ved at samarbejde med os får du kompetent rådgivning under hele forløbet.

  Det er vigtigt for os, at du kan kende din virksomheds brand i vores produkter. Derfor vil dit nye borddisplay blive udviklet i tæt samarbejde med dig, så det afspejler din vision. Når designet er på plads, skal du ikke vente lang tid, før du kan tage det i brug.

  Vores danske produktion sikrer en hurtig levering

  Hos Colore har vi egen produktion og efterbehandling i Danmark, hvilket betyder, at vi kan leverer hurtigt efter, produktet er produceret. Ved at investere i vores egne maskiner, frem for nogle i udlandet, kan vi med større sikkerhed give en bedre serviceoplevelse. Vi kan producere POS materialer herhjemme, som stadig har den høje kvalitet, vores produkter er kendt for.

  For at opsummere kan du på kort tid få leveret borddisplays - uden at skulle betale ekstra.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.