Butiksdisplay

Et unikt og originalt butiksdisplay skaber blikfang og et øget fokus på salg. Med en flot visuel præsentation af din forretning eller produkt er du sikret interesse og opmærksomhed for eventuelle kunder

Hos Colore har vi en klar forståelse for, hvad fysisk markedsføring, pos materialer og præsentation betyder for brandgenkendelse og mersalg. Af den grund har vi udviklet skræddersyede løsninger af alle former for butiksdisplays til både store og små virksomheder.

Vi har efterhånden mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket gør os i stand til at følge store såvel som små projekter til dørs. Vores hold består af passionerede designere og produktionsfolk, som alle står klar til at gøre dine unikke ideer til virkelighed.

Vores passion er at realisere dine ønsker til ethvert butiksdisplay. Derfor udarbejder vi altid designet i fællesskab med dig - så er du sikret et resultat, der afspejler din virksomheds image og udtryk. Når først det rigtige design er på plads, går der ikke lang tid før du glædeligt kan gøre brug af det.

Vores POS-produkter

  Dansk produktion sikrer
  hurtig levering af dit butikdisplay

  For at sikre kvaliteten af vores produkter, samt leveringstiden af dem, har vi valgt at investere i vores egne maskiner til at fremstille materialer frem for at have samarbejdspartnere i udlandet. På den måde sikrer vi at kunne give den bedst mulige service oplevelse til alle vores kunder.

  Det betyder, at hele vores produktion og efterbehandling er i Danmark, og at vi dermed har mulighed for at arbejde hurtigt og effektivt. Vi kan levere alt i storformatprint med kort varsel - alt dette uden ekstra omkostninger. Vigtigst af alt sikrer vi at beholde den høje kvalitet, som vores produkter altid er kendetegnet ved.

  Vi har bl.a. stor erfaring med:

  Butiksdisplay

  Vi brænder for at lave
  butiksdisplay tilpasset din virksomhed

  Colore er et hold af 8 dedikerede medarbejdere, som alle brænder for at producere og udvikle unikke designs i høj kvalitet. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du garanteret kompetent rådgivning under hele forløbet.

  Vi bidrager med glæde til f.eks. sparring af ideer om visuel identitet og brand image. Vores fokus er at levere det bedste resultat til dig og din virksomhed, og vi løser derfor altid opgaver med stor entusiasme og effektivitet.

  Vores sortiment inkluderer standardløsninger, som er mulige at forme og tilpasse til den enkelte kundes behov. Derudover er det er muligt at få skræddersyet en løsning, der er tilpasset netop de ønsker og behov du har.

  Colore er din garanti
  for godt grafisk butiksdisplay

  Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan man skaber et originalt design til din butik, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33.

  Ellers kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi hjælper med at fra at realisere en krøllet kampagne ide, til montering og nedtagning af dit butiksdisplay.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.