Re-board®

Re-board® er et miljøvenligt, stærkt og alsidigt materiale til Point Of Sale-markedsføring – det bæredygtige alternativ til POS-materialer af plastik.

Colore er et trykkeri, der kan hjælpe dig med at brande din virksomhed på en både miljøvenlig og visuelt fængende måde med det fleksible og slidstærke etvægtsmateriale Re-board®. Med vores 20 års erfaring med POS-materialer og andre former for grafiske løsninger er vi det sikre valg, når dit brand, din virksomhed eller dine produkter skal cementeres i bevidstheden på potentielle kunder.

Vil du også brande din virksomhed på en effektiv og bæredygtig måde? Så kontakt Colore i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om din virksomheds visuelle markedsføring.

re-board stander skaber synlighed.

Vores POS-produkter

 • Gulvdisplays

 • Elipser

 • Borddisplays

 • Salgsfremmende emballage

 • Standees

 • Demo-diske

 • Pallesvøb

 • Engangsdisplays

  Med Re-board® gør du indtryk på dine kunder – uden at sætte aftryk på miljøet

  Hvad er Re-board®?

  Re-board® er et patenteret letvægtsmateriale til print og 3D-konstruktioner. I bund og grund er materialet en papplade med en for- og bagside og en bølgepaplignende kerne – men samtidig er det så meget mere.

  Materialet kan nemlig tilpasses til næsten alle tænkelige formater og konstruktioner – fra det simple borddisplay til de helt kreative messedekorationer. Det kan med andre ord dekoreres og udskæres til lige netop dine behov.

  Re-board® egner sig for eksempel til:

  Med Re-board® får du kort sagt et alsidigt materiale til display- og Point Of Sale-markedsføring. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

  Re-board materiale

  Derfor skal du vælge Re-board® –
  miljøvenlig marketing

  Det er ikke kun materialets vidtfavnende anvendelsesmetoder, der gør Re-board® til et oplagt materialevalg til POS-materialer. Her er nogle flere gode grunde til at vælge Re-board®:

  Slidstærkt og solidt
  På grund af vaffelmønstret i materialets midte kan Re-board® holde til en meget høj vægtbelastning – så høj, at det sågar kan bruges til design af fuldt funktionelle stole og skamler. Og samtidig vejer materialet næsten ikke ingenting.

  100% papir – 100 % bæredygtigt
  Re-board® er 100% papirbaseret, ligesom den hvide matte liner er fremstillet uden plastik. Materialet er sammensat af vandbaserede klæbemidler og indeholder ingen skadelige komponenter. Det betyder, at Re-board® kan genanvendes akkurat som papir.

  Dokumenteret lav CO2-udledning
  Re-board® er det mest miljøvenlige materiale af sin art – og det er en påstand med hold i. Virksomheden bag materialet har nemlig målt deres CO2-aftryk ved et gennemgående og uafhængigt studie. Her kunne man konkludere en CO2-udledning på blot 1,9 kg pr. m2. Du skal derfor ikke tænke over dit aftryk på miljøet, når du vil gøre indtryk på dine kunder.

  FSC-certificeret
  Materialet er udelukkende fremstillet af træ fra svensk bæredygtigt skovbrug.
  Fabrikken, som også er lokaliseret i Sverige, er FSC-certificeret, ligesom den årligt besigtiges for at opretholde standarden.

  Der er altså mange gode grunde til at vælge Re-board® som materiale i din visuelle markedsføring – både markedsførings- og miljømæssige.

  Re-board er fleksibelt, holdbart og bæredygtigt.

  Re-board® i alle former
  og formater
  – indhent et tilbud

  Kontakt Colore i dag for en uforpligtende snak med en af vores specialister. Vi har 20 års erfaring med skræddersyede grafiske løsninger i mange formater og materialer – og kreative og knivskarpePOS-materialer udformet i Re-board® er selvfølgelig ingen undtagelse.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.