Kreative ellipser der får dit produkt til at skille sig ud fra mængden

Ellipser er en af de mest populære POS materialer – og med god grund. Ellipser er ekstremt handy at transportere, og samtidig gode til at kommunikere klare budskaber og skabe blikfang hos potentielle kunder. Hos Colore laver vi altid kreative løsninger, så du er garanteret opmærksomheden – uanset i hvilken forbindelse du skal bruge en ellipse.  

Vil du høre mere eller vil du have et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor er ellipser effektive?

Vil du gerne gøre opmærksom på et specifikt produkt på diverse messer, konferencer eller bare i butikker, er ellipser nærmest et must. En ellipse er en økonomisk, nem og kreativ løsning på at øge din synlighed. Det ovale design gør den desuden utrolig nem at pakke op og ned, så du altid kan have den med på farten.  

 • Blikfang for potentielle kunder
 • Enkel løsning til kommunikation af budskaber 
 • Nem at transportere (kan klappes sammen) 
 • Kan bruges alle steder – messer, alm. butikker, konferencer mm. 
 • Kan produceres i forskellige størrelser

Derfor skal du vælge ellipser fra Colore

Colore er et hold af kreative og passionerede medarbejdere, der står klar til at udarbejde originale designs og fremstille produkter i højeste kvalitet. Vi har de seneste 20 år arbejdet med at styrke virksomheders eksistens hos potentielle kunder og kan med garanti gøre det samme for dig og din virksomhed. 

Vi har egne produktionsmaskiner, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan fremstille POS materialer og stadig opretholde vores høje kvalitetsniveau. 

Det betyder derfor, at du med kort varsel, kan få leveret skræddersyet originale ellipser. 

Hos er du garanteret:

 • Rådgivning og sparring i idéfasen
 • Grafisk design i høj kvalitet
 • Dansk produktion og hurtig levering
 • Landsdækkende montage efter behov
 • Kvalitet og klar kommunikation

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på ellipser, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller skrive en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

 Vi kan også hjælpe med gulvdisplayspallesvøb og ellipser.

Vores POS-produkter

  Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

  Colore - din garanti for
  godt grafisk arbejde

  Colore har som virksomhed mere end 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

  De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

  Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

  Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

  Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har både standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse det til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

   
   
   
   

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.