• pos gulvdisplays med reklamer

Gulvdisplay

Med et unikt og originalt gulvdisplay, skaber du blikfang for potentielle kunder, og øger opmærksomheden omkring dit produkt.

Hos Colore har vi de seneste 20 år lavet skræddersyede løsninger til både store og små virksomheder. Vores designere og produktionsfolk står derfor klar til at skabe unikke gulvdisplays til netop din virksomhed eller produkt. 

Vil du høre mere er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Kreative løsninger skaber originale gulvdisplays

Hos Colore er vi et hold af passionerede grafikere, produktionsfolk og andre faggrupper, der brænder for at producere og udvikle unikke designs i høj kvalitet. Vælger du os som din samarbejdspartner, er du derfor garanteret kompetent rådgivning under hele forløbet. 

Vi udarbejder altid designet i fællesskab med dig, så vi er sikre på, at resultatet er i din virksomheds ånd og udtrykker nøjagtig dét, du ønsker. Når det rigtige design er på plads, går der ikke længe før du kan tage dit gulvdisplay med på farten.

Kreativt gulvdisplay fra Colore

Garanteret hurtig levering – Dét betyder det for dig

Vi har valgt at investere i vores egne maskiner til til at fremstille materialer frem for samarbejdspartnere i udlandet. Det har vi gjort at den simple grund, at vi gerne vil give vores kunder den bedst mulige serviceoplevelse. Med egne maskiner kan vi effektivt fremstille POS materialer og stadig bibeholde den høje kvalitet, vores produkter altid er kendetegnet ved.

Helt grundlæggende betyder det, at du med kort varsel kan få leveret gulvdisplays – uden ekstra betaling.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på gulvdisplays 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe et originalt design til dit gulvdisplay, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vores POS-produkter

  Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

  Colore - din garanti for
  godt grafisk arbejde

  Colore har som virksomhed mere end 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

  De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

  Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

  Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

  Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har både standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse det til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.