Print / tryk

Få udformet flotte print- og tryksager hos Colore, og understøt din virksomhed, kampagne eller produktserie med et visuelt fængende format.

Colore er et grafisk produktionshus med både grafikere, projektledere, produktionsfolk og montører samlet under samme tag. Vi samarbejder desuden med en række nøje udvalgte underleverandører, som deler vores egne høje kvalitetskrav.

Dermed er du altid sikret match mellem din virksomheds visioner for det visuelle og virkeligheden, ligesom du er garanteret kvalitet gennem hele produktionsfasen – lige fra design til udformning og levering.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed alt i print- og tryksager – uanset om I har brug for flyers og foldere, brochure, plakater, brochureholdere eller produktemballage.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller læs mere om vores print- og trykløsninger her på siden.

Vi leverer alt i print og tryk

 • 2. stk. brochureholdere

  Brochureholder

  Skab interesse om din virksomheds produkter. Med en brochureholder præsenterer du dit materiale på en appetitlig og indbydende måde.

 • 2 stk brevpapir

  Brevpapir

  Få designet og printet unikt brevpapir til din virksomhed – brevformatet er ikke dødt, selvom verden kun bliver mere digital.

 • en tryk brochure

  Brochurer

  Formidl, forklar eller fasthold med en billedskøn brochure – uanset om det er til politiske kampagner, patientinformation eller takeaway-menuen.

 • 2 stk trykte flyers

  Flyers og foldere

  Gør dine budskaber synlige med flotte flyers, eller skab overskuelighed i produkter eller kampagner med fængende foldere.

 • 2 stk trykte hæfter

  Hæfter

  Specialfremstillede hæfter til din virksomhed eller forening – perfekt til produktkataloger, klub- og kirkeblade, prislister, manualer eller noget helt femte.

 • en trykt kalender med en tegnestift

  Kalendere

  Den digitale kalender i telefonen er praktisk – men den har bare ikke samme charme som den analoge papirkalender. Få specialfremstillet en kalender i høj kvalitet.

 • trykte brev kuverter

  Kuverter

  Fremstå professionel overfor dine samarbejdspartnere og kunder med kuverter med tryk – for eksempel til fakturaer, prisoverslag eller tilbud.

 • 2 stk tykte mapper

  Mapper

  Få trykt mapper, der matcher – uanset om det er til reklamebureauet, lægehuset, advokatfirmaet eller noget helt fjerde.

 • en trykt plakat

  Plakater

  Gør dit brand bemærket i gadebilledet med unikke plakater i knivskarp kvalitet. Vi trykker i næsten alle mulige formater.

 • 2 stk trykte postkort

  Postkort

  Spred kendskab til dit brand på en enkel men effektiv måde med personlige postkort til alle tænkelige anledninger.

 • trykt produktemballage med reklame på

  Produktemballage

  Præsentér dine produkter i en præsentabel emballage, der styrker dit brand og understøtter dine produkter.

  Bliv set af din målgruppe med inspirerende instore-dekorationer, der matcher din virksomheds visuelle identitet.

  Tryk og print på dine præmisser – i både små og store kvantiteter

  Hos Colore har vi i næsten 20 år leveret tryksager til en bred vifte af kunder med både små og store krav – lige fra udformning af enkelte printfiler til udarbejdelse af hele kampagner og komplette instore-materialer for store kæder som Netto.

  Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe med at designe, udforme og producere print- og sager til lige netop dine behov. Hos Colore får du tryk og print på dine præmisser.

  Tryksager i høj kvalitet

  Hos Colore møder du engagerede og erfarne specialister inden for grafisk design, produktion og montage, som samarbejder og sparrer for at give dig og din virksomhed helstøbte trykløsninger.

  Vi har stor ekspertise i DTP og grafisk design, og vi står derfor klar til at løse alle dine behov for grafisk arbejde – uanset om du har behov for sparring på din virksomheds grafiske profil eller hjælp til at udforme en komplet visuel identitet.

  Og så er vi altid med dig i hele produktionsfasen. Vi rådgiver dig for eksempel om valg af format, materiale og efterbehandling, ligesom vi også gerne står for pakning og distribution af dine materialer.

  Du får altså samlet alle dine behov for skræddersyede print- og trykløsninger hos én og samme virksomhed, når du samarbejder med Colore - Vi er dit trykkeri!

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Dét kan vi tilbyde dig hos Colore

  • Rådgivning om valg af rette løsning
  • Grafisk assistance til udformning af materialer
  • Lokal produktion → ekstra hurtig levering
  • Pakning og distribution efter behov
  • Print på næsten alle typer af materialer

  Vil du have et tilbud på dine tryksager? Så kontakt os på 33 55 00 33 eller via kontaktformularen – det er ganske gratis og uforpligtende.

   

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.