POS-materialer

Hos Colore finder du et bredt udvalg af POS-materialer til brug i både butikker og på messer.

POS står for Point of Sale og er materialer, der bruges til at promovere eksempelvis bestemte varer eller services på selve salgsstedet.

POS-materialer er en gammel, men effektfuld traver inden for markedsføring. I dag er det dog oplagt at tænke de fysiske displays ind i den digitale markedsføring.

Der er mange touchpoints i en kunderejse, og ultimativt kan det rette salgsmateriale sikre, at dit produkt eller din virksomhed forstærkes i kundens bevidsthed.

Kontakt Colore, og få et tilbud på POS-materialer til dine behov.

Vores POS-produkter

 • Gulvdisplays

  Udnyt de bedste placeringer i din butik med unikke og iøjnefaldende gulvdisplays. Colore fremstiller gulvdisplays, der matcher din butik og branche.

 • Ellipser

  Ellipser skaber blikfang på messen, til konferencen eller under kampagnen. Vi designer og fremstiller ellipser til lige netop din kampagne eller dine produkter.

 • Borddisplays

  Præsentér dine produkter, og fang dine kunders opmærksomhed i øjenhøjde med et opsigtsvækkende borddisplay fra Colore.

 • Salgsfremmende emballage

  Tag din visuelle markedsføring til næste niveau med Colores mange løsninger inden for salgsfremmende materiale.

 • Standees

  Væk opmærksomhed på messen eller i din forretning med visuelt fængende standees. Det er kun fantasien, der sætter grænser for form og grafisk udtryk.

 • Demo-diske

  En demo-disk er næsten uundværlig på messen, på konferencen eller i dit showroom. Få specialudviklet en enestående demo-disk med grafisk tryk.

 • Pallesvøb

  Pallesvøb er en enkel men effektiv måde at skabe blikfang på. Colore designer pallesvøb med tryk til din kampagne eller produktlancering.

 • Engangs-displays

  Colore leverer display-løsninger til alle behov – og bæredygtige og unikke engangs-displays er selvfølgelig ingen undtagelse.

  Fysiske displays øger muligheden for både brandgenkendelse og mersalg – uanset om du kobler med online markedsføring eller ej.

  Colore – din garanti for godt grafisk arbejde

  Colore har som virksomhed næsten 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

  De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

  Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

  Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

  Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger
  • Produktion i Danmark – og dermed mulighed for ekstra hurtig levering
  • Et showroom med produktinspiration
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.