POS-materialer

Hos Colore finder du et bredt udvalg af POS-materialer til brug i både butikker og på messer.

Med POS materiale har du mulighed for at skabe unik opmærksomhed og interesse omkring din virksomhed eller produkt, når du er ude blandt potentielle kunder. Hvis du derfor tror, at den digitale markedsføring har givet den fysiske markedsføring en komplet overhaling, kan du godt tro om igen.

Fysisk markedsføring har stadig præcis den samme effekt.  

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvad er POS-materialer? 

POS står for Point of Sale og er materialer, der bruges til at promovere eksempelvis bestemte varer eller services på selve salgsstedet.

POS-materialer er en gammel, men effektfuld traver inden for markedsføring. I dag er det dog oplagt at tænke de fysiske displays ind i den digitale markedsføring.

Der er mange touchpoints i en kunderejse, og ultimativt kan det rette salgsmateriale sikre, at dit produkt eller din virksomhed forstærkes i kundens bevidsthed.

En visuel identitet i dine kunders bevidsthed

POS materialer er stadig ekstremt vigtige, hvis du gerne vil manifestere din virksomheds tilstedeværelse i den fysiske verden. Skal du på messe eller andre steder, hvor en stander er en nødvendighed, vil unikke gulvdisplays, ellipser, roll up banners eller borddisplays være et must for at fange potentielle kunders opmærksomhed. Selvom det meste i dag er digitaliseret, kan det derfor sagtens betale sig at øge sit fokus på fysiske salgsfremmende materialer. 

Øger chancen for mersalg 
Derudover er det bevist, at selv små borddisplays ved kassen i butikker, kan være med til at skabe mersalg – det skaber ganske enkelt opmærksomhed. Og opmærksomhed er alfa og omega, når et mersalg skal ske.

Høj kvalitet er nøglen til langvarige kunderelationer

Benytter du os som dit trykkeri og samarbejdspartner, er du altid garanteret produkter af allerhøjeste kvalitet. Hos Colore har vi investeret i vores egne produktionsmaskiner, som gør det muligt at arbejde utrolig effektivt og samtidigt sikre et højt kvalitetsniveau – hver gang

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.  

Vores POS-produkter

 • pos gulvdisplays med reklamer

  Gulvdisplays

  Udnyt de bedste placeringer i din butik med unikke og iøjnefaldende gulvdisplays. Colore fremstiller gulvdisplays, der matcher din butik og branche.

 • Ellipser på gulvet med reklamer

  Ellipser

  Ellipser skaber blikfang på messen, til konferencen eller under kampagnen. Vi designer og fremstiller ellipser til lige netop din kampagne eller dine produkter.

 • en palle med sodavand i en butik som har pallesvøb med reklamer på

  Pallesvøb

  Pallesvøb er en enkel men effektiv måde at skabe blikfang på. Colore designer pallesvøb med tryk til din kampagne eller produktlancering.

 • pos bord display

  Borddisplays

  Præsentér dine produkter, og fang dine kunders opmærksomhed i øjenhøjde med et opsigtsvækkende borddisplay fra Colore.

 • pos emballage med reklame

  Salgsfremmende emballage

  Tag din visuelle markedsføring til næste niveau med Colores mange løsninger inden for salgsfremmende materiale.

 • pos standere med reklame

  Standees

  Væk opmærksomhed på messen eller i din forretning med visuelt fængende standees. Det er kun fantasien, der sætter grænser for form og grafisk udtryk.

 • 4 pos reklame demodiske

  Demo-diske

  En demo-disk er næsten uundværlig på messen, på konferencen eller i dit showroom. Få specialudviklet en enestående demo-disk med grafisk tryk.

 • reklame pos engangsdisplay

  Engangs-displays

  Colore leverer display-løsninger til alle behov – og bæredygtige og unikke engangs-displays er selvfølgelig ingen undtagelse.

  Fysiske displays øger muligheden for både brandgenkendelse og mersalg – uanset om du kobler med online markedsføring eller ej.

  Colore – din garanti for godt grafisk arbejde

  Colore har som virksomhed næsten 20 års erfaring, og holdet består af otte dedikerede medarbejdere, som alle brænder for det, vi laver.

  De mange år i branchen gør os i stand til at følge både store og små projekter til dørs.

  Vores kunder tæller både det lille håndværkerfirma, der skal have dekoreret bilen og det store indkøbscenter, der skal bruge store bannere og skilte til butikkerne.

  Vi har en meget bred vifte af produkter, og vi producerer alt inden for POS-materialer: kampagner, print i storformat, tryksager, rentegning, grafisk design samt display- og udstillingssystemer.

  Vores specialister er altid klar til at hjælpe dig i mål. Vi har standardløsninger, hvor det er muligt at forme og tilpasse til den enkelte kundes behov, men vi udvikler også gerne skræddersyede løsninger i tæt samarbejde med dig.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger
  • Produktion i Danmark – og dermed mulighed for ekstra hurtig levering
  • Et showroom med produktinspiration
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev

  Vil du have nyheder om vores spændende sortiment af skræddersyede skilteløsninger? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.