• Gulvreklame i storcenter

Loftsskilte

Vil du tiltrække mulige kunders opmærksomhed? Så er unikke og slående loftskilte med informationer eller gode tilbud det perfekte valg til din virksomhed. 

Hos Colore tilbyder vi et stort udvalg af loftskilte til enhver lejlighed, som styrker dine budskabers synlighed. Vores team af dygtige grafiske designere arbejder tæt sammen med vores kunder for at skabe individuelle løsninger, der passer præcis til dine behov og ønsker. 

Vi har over 20 års erfaring med print og tryk og går aldrig på kompromis med kvaliteten. For at sikre det bedste projekt resultat, tilbyder vi vores hjælp gennem hele processen. Vi er med lige fra idefasen til det afsluttende produkt. Vi tilbyder både sparring til ideer om visuel identitet, grafisk produktion og montering og nedtagning af kampagner.  

Skal vi hjælpe med at styrke din forretnings visuelle identitet? Kontakt os på tlf: 33 55 00 33 eller via vores kontaktformular.

Vores brede udvalg af nedhængsskilte

Vi tilbyder et bredt udvalg af nedhængsskilte i forskellige størrelser, former og materialer. Du kan både benytte nedhængsskilte i butikker, hvor de fungerer som prisskilte, giver relevant information eller blot er til som udsmykning. 

Uanset om du søger et enkelt og stilrent loftskilt til din butik eller et komplekst design til en større begivenhed, så kan vi tilbyde et bredt udvalg af nedhængsskilte til at imødekomme dine krav.

Alle vores loftskilte er lavet med høj kvalitet og holdbarhed i tankerne, så du kan være sikker på, at de vil tjene dig godt i mange år frem.

Digital print i hjertet af København

Udover vores standard nedhængsskilte tilbyder vi også mulighed for digital print, så du kan få skiltene trykt med dit eget design eller logo. Vi er specialister i storformat print, der er det helt ideelle værktøj til at fremhæve dit brand på en markedsplads, til en festival eller andre arrangementer. 

Vi har vores eget print studio i hjertet af København, hvor vi sørger for, at dine skilte bliver printet i højeste kvalitet og opløsning.

Colores loftskilte er nemme at montere og kan tilpasses efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne for at høre mere om vores udvalg og få et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe et professionelt udtryk i dit lokale med vores skilte.

Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 55 00 33 eller sende en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vores POS-produkter

 • Gulvdisplays

 • Elipser

 • Borddisplays

 • Salgsfremmende emballage

 • Standees

 • Demo-diske

 • Pallesvøb

 • Engangsdisplays

  Uanset om du kobler med markedsføring online eller ej, øger fysiske displays muligheden for både brandgenkendelse og mersalg.

  Få et uforpligtende tilbud
  på din næste opgave

  Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

  Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

  Skriv dig op til vores nyhedsbrev
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.