Jeres underleverandør

Colore er en kreativ grafisk virksomhed. Colore fungerer primært som underleverandør til diverse reklamebureauer og trykkerier. Med vores mere end 20 års erfaring, kan I trygt overlade jeres næste grafiske opgave til os.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 55 00 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Profil

Hos Colore arbejder vi primært som underleverandør af grafiske ydelser. Sammen finder vi den bedste løsning for slutbrugeren. Holdet bag Colore arbejder effektivt sammen for at få alle projekter hurtigt og godt i mål. Vores passion for farver og design afspejles i alle vores projekter. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde, hver gang. 

Vores fokus på detaljer og kundetilfredshed har ført til mange tilbagevendende kunder og positive anbefalinger. Vi er en alsidig virksomhed, der kan håndtere alt fra skilte til plakater, roll-ups og POS-materialer. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres vision bliver til virkelighed. Hos Colore stræber vi altid efter at være en pålidelig og troværdig partner, der leverer resultater, som overstiger kundernes forventninger.

Mission

Colore er dedikeret til at tilbyde kunderne den bedste oplevelse gennem vores høje standarder for service, kvalitet og leveringshastighed. Vi tror på at arbejde tæt sammen med kunden, er nødvendigt for at opnå de bedste resultater. Hos Colore er vi stolte af vores evne til at tilbyde innovative løsninger, der hjælper kunden til at skille sig ud og fremme deres succes.

Vision

Vi arbejder hver dag på at vokse, så vi fortsat kan servicere flere kunder og levere flere opgaver. Jo flere opgaver vi leverer, desto bedre bliver vi til vores arbejde og til at forbedre vores ydelser gennem systematisering og optimering. På den måde sikrer vi vores kunder bedre muligheder for at få den bedste løsning, til den bedste pris.

Værdier

Effektivitet, handlekraft og ansvarlighed er vores prioriteter. Vi arbejder målbevidst for at yde en smidig og hurtig service, og vi fortsætter med at forbedre vores processer for at holde trit med branchens behov. Vi stræber efter en stressfri hverdag ved at udvikle optimale arbejdsmetoder og flow. Vores kompetente medarbejdere arbejder effektivt, og er i stand til træffe hurtige beslutninger, skulle behovet opstå.

Kernen i vores hverdag

For os hos Colore er det afgørende, at vores kunder får en positiv oplevelse og en løsning, der opfylder deres ønsker og krav. Vi fokuserer på at gøre det nemt og overskueligt for dem at navigere i vores ydelser og finde den bedst mulige løsning. Vi stræber efter at have åben kommunikation, så vores kunder føler sig trygge og velinformerede igennem hele processen. Samtidig arbejder vi kontinuerligt på at forbedre og optimere vores processer for at sikre en effektiv og smidig service, der gør det nemt for kunderne at samarbejde med os.

En underleverandør
der leverer jeres ønsker

Hos Colore arbejder vi kreativt og professionelt med alle slags opgaver. Har du brug for en hel kampagne, eller blot et par brochurer? Vi fungerer som underleverandør til en bred vifte af kunder og brancher. 

 

Vi leverer eksempelvis:

 • Brevpapir
 • Brochure
 • Brochureholder
 • Flyers og foldere
 • Hæfter
 • Kalendere 
 • Kuverter
 • Mapper
 • Plakater
 • Postkort
 • Produktionsemballage.

Dansk
firma og kvalitet

Vi er et dansk firma, som samarbejder med flere specialister i både ind- og udland. På den måde kan vi varetage alle slags opgaver og vi sørger altid for at kvalitetssikre alle vores produkter. 

Søger du en proffesionel underleverandør til produktion af alt indenfor tryk og print? Så kontakt os på 33 55 00 33 eller udfyld kontaktformularen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud
på din næste opgave

Når du vælger Colore, får du:

 • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
 • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
 • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
 • Et showroom med produktinspiration.
 • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.