Stilladsbanner

Udnyt bybilledet og gør et unikt førstehåndsindtryk med et fængende og kreativt stilladsbanner fra Colore.

Savner din virksomhed synlighed? Planlægger du at lancere en ny kampagne der skal have ekstra opmærksomhed?

Hvad end din opgave er, kan det være svært og ressourcekrævende at nå en bred målgruppe. Det er derfor essentielt, at du får det optimale udfald af din markedsføring.

Stilladsbannere er en billig og effektiv form for marketing, som giver stor eksponering udendørs. Grundet stilladsbanneres store størrelse er det en god metode til at nå en bred målgruppe. På den måde kan du, ved brug af ganske få midler, nemt nå mange mennesker med dit reklamebudskab på daglig basis.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan styrke din virksomheds image. Vi sidder klar på telefonerne og tasterne – ring på 33 55 00 33, eller skriv til os i kontaktformularen.

Skab opmærksomhed om din virksomhed i gadebilledet med knivskarpe stilladsbannere.

Effektiv stilladsreklame med banner i mesh

Hos Colore producerer vi både stilladsbannere og stilladsreklamer i store og små størrelser. Hvis du planlægger at reklamere for din virksomhed ved at hænge et stort banner op på en bygning, kan du med fordel få det printet på mesh banner.

Mesh bannere er effektivt til markedsføring i store formater grundet materialet. Mesh er et forholdsvist let materiale, hvor der altså er mulighed for at luft kan trænge igennem banneret. På den måde mindskes vindmodstanden, og banneret forbliver forholdsvist i ro.

Det kan være dit firmanavn, dit logo, dine produkter eller noget helt fjerde, du vil cementere i din målgruppes bevidsthed – så længe reklamen skaber opmærksomhed og omkostningseffektiv synlighed.

Det lette materiale gør det muligt for lys at kunne trænge igennem til bygningen i løbet af dagen. Selv med store stilladsbannere bliver bygningens beboere ikke synderligt generet af bannerets tilstedeværelse.

Hurtig og effektiv produktion
af stilladsbanner efter dine ønsker

Stilladsbannere er en effektiv metode til at styrke dit brands positionering. Hos Colore får du landsdækkende og kvalitetsrig produktion, som vi tilpasser dine behov og interesser. Vi hjælper dig med at gøre dit budskab klart, tydeligt og konkret med veldesignede og flotte reklamebannere. 

Vi har leveret kundespecifikke løsninger til en bred vifte af brancher og behov i snart 20 år. Hvad end dit kommende banner indebærer, står vi klar til at varetage opgaven - altid med entusiasme og effektivitet. Al vores produktion foregår i Danmark, hvilket gør at vi arbejder med en kort leveringstid på både standard og special bestillinger. 

Vi hjælper dig bl.a. med: 

  • Sparring til ideer om visuel og æstetisk identitet 
  • Grafisk produktion 
  • Montering og afmontering af kampagnerne 

Du kan både få hjælpe til helt klassiske og standard stilladsbannere eller skræddersyede grafiske løsninger til dit visuelle udtryk. Vores fornemmeste opgave er at lytte og rådgive dig i sådan grad, at vi kan skabe unikke designs som opfylder alle dine behov. Derudover udfører vi altid kvalitetskontrol for at garantere dig fuld tilfredshed.

Stilladsbannere og stilladsreklamer til alle behov
Colore laver dekoration til alle brancher

Colore er et professionelt og innovativt produktionshus, som i flere årrækker har varetaget grafiske opgaver for alle brancher – både små lokale butikker, storcentre og internationale kæder. Du bliver mødt af et særdeles dedikeret hold af specialister indenfor grafisk design, idéudvikling og produktion, som guider dig til en øget synlighed i det offentlige rum.

Hos Colore tager vi hånd om hele processen, og vi kan tilbyde at hjælpe til med alt helt fra idefasen til det afsluttende produkt. Vi brænder for at levere det bedste resultat til dig samt hjælper med at finde den optimale løsning, som matcher både din vision og budget. Du kan trygt overlade det praktiske arbejde hos os, og i stedet fokusere fuldstændig på at drive din virksomhed.

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald  på 33 55 00 33 eller i kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud
på din næste opgave

Når du vælger Colore, får du:

  • Et grafisk produktionshus, der altid har tid til at mødes med dig.
  • Erfarne specialister, der kan udvikle skræddersyede løsninger.
  • Produktion i Danmark - og dermed mulighed for ekstra hurtig levering.
  • Et showroom med produktinspiration.
  • Hjælp til at vælge det rigtige printmedie.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du et godt tilbud på en eller flere løsninger? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 33 55 00 33.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.